Om SoftLink


altSofLlink AS er en kompetansebedrift med et stort nettverk innen IT-markedet i Norden. 

SoftLink AS er lokalisert sentralt på østlandet, og er et selskap som blandt annet utvikler og eier produktet ControlPrint. Produktet ControlPrint 2.0 videreføres under sammen navn, og med samme markeds -og supportapparat som tidligere. SoftLink er også salgs -og supportavdeling for produktet WinLink terminalemulator og som mange kjenner gjennom mange år. WinLink leveres i versjon: WinLink 9.0 SSL.

Men først og fremst er SoftLink AS et knutepunkt i et nettverk av dyktig konsulenter og leverandører for store og små aktører i markedet på webutvikling, HW/SW, HR-programvare, Microsoft lisenssalg, konsulentutleie, og applikasjonsutvikling for Microsoft og Mac.

Trenger du hjelp i innkjøpsprosesser, utvikling av APPs til telefoner, salgsledelse, IT-rådgivning, CRM og IT-kompetanse eller annen hjelp, er det smart å begynne søkeprosessen hos SoftLink AS. Vi kjenner de som kan dette!

Vår samarbeidspartner på infrastruktur, servere, skrivere og PC er iT-avdeling AS i Drammen. Vi har sett på og snakket med mange leverandører av dette og med deres kunder, og det er mange som kan dette, men iT-Avdeling AS gjør akkurat dette best av alle de vi har evaluert.

Det er et "mylder" av leverandører og muligheter der ute. Trenger du bistand til å samle trådene i it-markedet? Vi binder i sammen en totalløsning for deg.

Kontakt oss for ytterligere informasjon på softlink@softlink.no

Ny site.